En av tusen loppisbloggar!

Min blogg är just vad namnet antyder: En av 1000 loppisbloggar! Även om den inte bara handlar om loppis Utan vintage, antikt, inredning, retro, klänningar, och fina saker, allt som loppis kan vara med andra ord!

Att låta det vackra synas + historien bakom det vackraste av foton!

Publicerad 2016-04-17 11:50:00 i Vackra stilleben!,

 
Jag har alltid gillat idén med att låta vackra saker  synas, Mina smycken förvarar jag för tillfället på ett gammalt bläckställ. Där fotot sitter ska man ientlien skära papper, vilket jag totalt struntar i.
För mina ringar ligger ju så vacket där.
Mycket vackrare en om de skulle ligga i en enda röra i en låda! När de ligger i en låda är det dessutom nästintill omöjligt att hitta rätt smycke (jag talar av personlig erfarenhet) inom en rimlig tidsperiod. 
Om fotot, det är en speciell bild. En knivskarp bild på ett Värmländskt ånglok. På en sommaräng en dag för ca 90 år gick någon för att fota ett tåg. Bilden måste sedan ha betytt tilräckligt för att bli framkallad. För att sedan hamna i en stor låda hemma hos min morfar och sen tillsist hos mig. Det är en av de finaste saker jag fått av min morfar. Det är även därför det betyder så mycket för mig.
 

Om

Min profilbild

Mig

Hej och välkommen hit! Jag är Hanna. Jag älskar äldre saker. Det är ett faktum. Jag älskar även (konstigt nog) att stå och frysa på en bakluckeloppis kl 8 en blåsig sommardag. Varför? Jo för alla saker! Att se bord efter bord fyllda med möjliga fynd! Här får ni se mina favoritfynd, saker jag drömmer om att hitta på loppis, inredning, stilleben och lite annat som jag gillar! :-)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela